Zobacz 2750 stacji obsługi samochodów w lokalizacji Warszawa • Stacje obsługi samochodów • Odkryj listę polecanych stacji w okolicy • Sprawdź najlepsze stacje obsługi pojazdów • Skorzystaj z oferty autoryzowanej stacji obsługi ☎ Telefony, adresy, ceny, dojazd • pkt.pl
serdecznie odradzam, zamieszczone pod tym linkiem opinie mówią same za siebie.
Mojej teściowej nie podbił w 3 letnim Ceedzie za wybity patyk wahacza i spalona żarówkę tablicy.????Następnego dnia za dodatkowe badanie policzył 20 pln gdzie na paragonie było 19.???? Niby nic a jednak.
ja ostatnio robiłem przegląd i nie płaciłem na żaden CEPIK, a nawet jeśli płaci się na ten CEPIK musi być potwierdzenie tej wpłaty. Każda wpłata musi mieć potwierdzenie inaczej możesz sobie ją do kieszenie brać.
Za przeglad samochodu bez gazu placi sie 98zl oraz 1zl na cepik - tu nie wiem czy zawsze, czy tylko w momencie gdy po raz pierwszy dany dowod rejestracyjny jest wpisywany do bazy. Trzeba sie upomniec to sie dostanie. Nie ma obawy, diagnosta z tych plnow na cepik jest rozliczany.
subtelna czy nie - to za co placimy powinno byc wyszczegolnione na paragonie
(99.9% narodu i tak wyrzuci nie czytajac)
moze niech autor watku napisze dokladnie o co chodzi, bo powolywanie sie na inne wpisy i odsylanie do przeszukania internetu sugeruje raczej focha niz rzeczowa opinie.
kazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje ...
moze niech autor watku napisze dokladnie o co chodzi, bo powolywanie sie na inne wpisy i odsylanie do przeszukania internetu sugeruje raczej focha niz rzeczowa opinie.
znaleźli mi luzy w końcówkach drązków a nie zauważyli że prawy reflektor jest źle ustawiony (o czym przekonałem się dopiero później). dali warunek, skasowali mnie na ponad 100 zł, a 20 zł miałem dopłacić po ponownym przyjeździe ze sprawnym samochodem.
pojechałem do warsztatu, usunięto usterkę, wracam do SKP a tam mi w żywe oczy że "nic nie było ruszane, pan wejdzie tu i sam zobaczy, o tu". znów nie zauważyli reflektora.
wkurzyłem się, pojechałem do innej stacji. tam mi od razu wytknęli reflektor ale na pytanie o końcówki drążków odpowiedzieli że luzów nie ma.
wnioski są takie, że jedni wolą blondynki a inni brunetki :wink:
tobie nie podpasowało, innym pasuje i tyle w temacie
gdybym ja zakładał temat o każdym warsztacie gdzie coś mi nie podpasowało to ... lista byłaby dłuuuga :diabelski_usmiech
tylko ja jestem mega upierdliwym klientem
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz